Tarieven

Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Hieronder staat een overzicht van een aantal mogelijkheden.

Fotoshoot pakketten

Pakket A

€ 50,-
excl. reiskosten

Korte fotoshoot op locatie. Vrij in te vullen naar wens. De shoot duurt ongeveer 30 minuten. Na afloop krijg je alle foto’s met logo. Hieruit kan je 5 foto’s kiezen die je zonder logo (op groot formaat)  krijgt. Foto’s met logo zijn voor publicatie (bv gebruik op social media), foto’s zonder logo zijn alleen voor eigen gebruik, bv om af te laten drukken.
Pakket B

€ 75,-
excl. reiskosten

Standaard fotoshoot op locatie. Vrij in te vullen naar wens. . De shoot duurt een uur. Na afloop krijg je alle foto’s met logo. Hieruit kan je 10 foto’s kiezen die je zonder logo (op groot formaat) krijgt. Foto’s met logo zijn voor publicatie (bv gebruik op social media), foto’s zonder logo zijn alleen voor eigen gebruik, bv om af te laten drukken.
Pakket C

€ 100,-
excl. reiskosten

Uitgebreide fotoshoot op locatie. Vrij in te vullen naar wens. De shoot duurt maximaal 2 uur. Na afloop krijg je alle foto’s met logo. Hieruit kan je 20 foto’ s kiezen die je zonder logo (op groot formaat) krijgt. Foto’s met logo zijn voor publicatie (bv gebruik op social media), foto’s zonder logo zijn alleen voor eigen gebruik, bv om af te laten drukken.
Alle pakketten zijn per persoon/ dier.
Mocht je een shoot met meerdere willen combineren, of anders willen invullen (denk aan meerdere locaties, voor langere duur)? Dit is natuurlijk ook mogelijk, neem contact met mij op over de mogelijkheden en prijzen
Speciale fotoshoots
Bruiloft

Vanaf € 250,-
excl. reiskosten

De mooiste dag van je leven. Dit moet natuurlijk ook worden vastgelegd. Ik bespreek graag met je jou wensen, alles is mogelijk en door jou/ jullie vrij in te vullen. Alle gemaakte foto’s worden opgeleverd met en zonder logo. Daarnaast is het maken van een trouwalbum ook mogelijk.
Evenementen

Vanaf € 40,- per uur.
excl. reiskosten

Het is ook mogelijk dat ik naar jou evenement kom, om daar te fotograferen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen voor het fotograferen tijdens jou evenement.
Voor evenementen geld dat alle foto’s met logo worden opgeleverd. Deze foto’s zijn later na te bestellen. Deze kosten worden vooraf besproken.