Mijn naam is Sandra Heesbeen, ik ben 47 jaar oud en woon in het prachtige Montferland te Didam. Naast fotograferen zijn onze paarden en andere dieren mijn grote passie.

Fotograferen is altijd al een hobby van mij geweest. In de loop van de jaren is deze hobby steeds meer uitgegroeid naar een serieuze hobby met een professionele ondertoon. Ik maak bewust niet de keuze om volledig professioneel over te stappen, om het persoonlijke en informele aspect te behouden.

Ik hou ervan om in een foto de puurheid en authenticiteit van een persoon, dier onderwerp vast te leggen. Dit betekend dat ik de foto’s wel licht nabewerk, maar niet zwaar nabewerk (waarbij de foto dan ook zeer sterk afwijkt van de originele gemaakte foto). In mijn portfolio staan veel voorbeelden van mijn foto’s en mijn stijl.

Een stijl die ik graag expliciet benoem, is zwart wit fotografie. Zwart wit fotografie is een manier om een onderwerp voor zichzelf te laten spreken, in de meest natuurlijke en pure vorm. Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral door mijn portfolio heen. Heb je nog vragen, stel ze gerust via de mail of via facebook messenger