Modules en nabestellen

Modules

Bij een fotoshoot kan je zelf kiezen hoe je deze wilt invullen. Hiervoor kan je onderstaande modules gebruiken. Wil je iets anders, dan hier bij staat? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een email met je wensen, dan m=komen we er samen wel uit!

Module A Portret

Foto’s van je huisdier, of persoon in een mooie omgeving of tegen een mooie achtergrond

Module B Actie/ sport

Foto’s van je huisdier, of persoon in beweging. Dit kan van alles zijn. Denk aan rijfoto’s bij paarden, maar ook bv sportfoto’s bij personen.

Module C Losgooi

Losgooi foto’s, zoals ze worden genoemd. De foto’s waarbij een of meerdere paarden vrij lopen in een afgezette omgeving.

Module D Black light

De black light foto is niet meer weg te denken. Foto’s die gemaakt zijn tegen een heel erg donkere/ zwarte achtergrond. Let op hiervoor moet de locatie wel geschikt zijn!

Module E Familie shoot

Een leuke en gezellige shoot met de hele familie. Deze shoot telt voor 2 modules. Het is belangrijk dat we voldoende tijd hebben om goede foto’s te krijgen

Module F Zwangerschap shoot

Ben je in verwachting en wil je dit onvergetelijke moment vastleggen? Dat kan, we nemen uitgebreid de tijd op een mooie locatie. Uiteraard kan je deze shoot ook combineren met je huisdier.

Module G Newborn shoot

Het gaat zo snel voorbij, die tijd dat ze zon klein zijn. Dit moment vastleggen is heel waardevol. Let op, deze shoot duurt echt maximaal 30 minuten, omdat ik de kleine niet te lang wil belasten!

Nabestellen

Nabestellen van foto’s zonder logo kan tot 3 jaar na een fotoshoot.

Een foto op groot formaat zonder logo kost € 5,00

6 foto’s voor € 25,00

12 foto’s voor € 50,00